Over ons

Inmiddels bestaat ons familiebedrijf alweer ruim 98 jaar. Daar zijn we trots op! Metalimex heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt in die 98 jaar, waardoor wij de beste prijzen voor uw oude metalen kunnen bieden.

Meer dan een metaalhandel

Ons familiebedrijf heeft altijd als doel om op een prettige en eerlijke manier zaken te doen. Wij bouwen aan langdurige relaties met bedrijven, waarbij zowel u als wij tevreden zijn met de prijs, leveringen, persoonlijke benadering en service.

Profiteer van het netwerk 

Met ruim 90 jaar ervaring heeft het familiebedrijf Metalimex een zeer gedegen netwerk om zich heen gebouwd. De relaties die Metalimex heeft opgebouwd met de afnemers zorgt ervoor dat wij de beste prijzen voor uw oude metalen kunnen bieden. Met een ijzersterke mentaliteit is Metalimex dé metaalhandel van regio Rotterdam.

Bedrijven en particulieren

Handel en industrie behoren tot de leveranciers van Metalimex. Zij roemen ons om onze service en zijn zeer tevreden over onze snelle betaling. Maar bij Metalimex kunt u ook als particulier uw oude metalen inleveren tegen de beste prijzen in de regio. Wij beschikken over geijkte weegsystemen en rekenen direct contant of per bank met u af.Prijs op maat

Benieuwd naar de waarde van uw oude metalen? Vraag dan snel een prijs op maat aan!

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling