0104624232 Overschieseweg 68 - Rotterdam

Over ons

Inmiddels bestaat ons familiebedrijf alweer ruim 90 jaar. Daar zijn we trots op! Metalimex heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt in die 90 jaar, waardoor wij de beste prijzen voor uw oude metalen kunnen bieden.

Meer dan een metaalhandel

Ons familiebedrijf heeft tot doel om op een prettige en eerlijke manier zaken te doen. Wij bouwen aan langdurige relaties met bedrijven, waarbij zowel u als wij tevreden zijn met de prijs, leveringen, persoonlijke benadering en service.

Profiteer van het netwerk 

Met ruim 90 jaar ervaring heeft het familiebedrijf Metalimex een zeer gedegen netwerk om zich heen gebouwd. De relaties die Metalimex heeft opgebouwd met de afnemers zorgt voor de beste prijzen voor uw oude metalen. Met de ijzersterke mentaliteit is Metalimex dé metaalhandel van regio Rotterdam.

Geld verdienen

Handel en industrie behoren tot de leveranciers van Metalimex. Zij roemen ons om onze service en zijn zeer tevreden over onze snelle betaling. Maar bij Metalimex kunt u ook als particulier uw oude metalen inleveren tegen de beste prijzen in de regio. Wij beschikken over geijkte weegsystemen en rekenen direct contant of per bank met u af.Prijs aanvragen

Benieuwd naar de waarde van je oud ijzer, koper, aluminium of andere oude metalen?

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Wij kunnen met onze containerservice een container bij u op locatie plaatsen. Wanneer de container gevuld is komen wij deze weer ophalen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling