Koper recycling

Wilt u koper recyclen tegen de beste prijs? Kom dan uw koper bij Metalimex Metaalhandel inleveren tegen de beste prijs in regio Rotterdam. Met onze geijkte weegsystemen zorgen we ervoor dat we direct per bank of contant kunnen uitbetalen, zodat u altijd met een gevulde portemonnee of rekening vertrekt. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen naar onze metaalhandel.

Koperprijs

De prijs van oud koper is nooit constant en kan per dag verschillen. Een belangrijke factor die zeker meespeelt is onze economie. Ook vraag en aanbod speelt hier een grote rol. Een andere factor die de prijs beïnvloed is het soort koper dat u heeft:

  • Rood koper
  • Geel koper
  • Mildere koper
  • Ongepeld koper
  • Gepelde koper

Koper kunt u vinden in leidingen, koperdraad, aluminium/koper koelers, enz. Wilt u weten wat uw koper waard is? Vul online het prijs-aanvraagformulier in en ontvang de beste en meest actuele koperprijs geheel op maat. Alvast een indicatie krijgen van de koperprijs? Bereken dan de koper prijs per kilo via onze prijs-calculator. Ook via WhatsApp kunt u de waarde van uw koper aanvragen. 

De beste prijs voor uw koper

Onze medewerkers verwerken het ontvangen koper handmatig. Dit zorgt voor een zuiver gesorteerd product waar de afnemers van Metalimex een goede prijs voor betalen. Dit ziet u terug in de hoge koperprijzen die wij u kunnen bieden. U profiteert dus van onze zorgvuldige verwerking, het uitgebreide netwerk en de prijzen die wij u voor deze recycling kunnen bieden.

Containerservice

Zowel particulieren als bedrijven komen koper bij onze metaalhandel inleveren. Heeft u grote partijen oud koper? Dan kunnen we ook een container bij u op locatie plaatsen met onze containerservice. Zodra de container vol zit geeft u ons een seintje en halen wij de container weer bij u op. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling