Containerservice Bergen op Zoom

U heeft wellicht een bedrijf in Bergen op Zoom, een prachtige gemeente in de provincie Noord-Brabant. Gezien u op deze website beland bent, is de kans groot dat u een ruime hoeveelheid oude metalen of metaalrestanten wilt inleveren tegen een scherpe prijs. Hiervoor bent u bij Metalimex Metaalhandel in Rotterdam aan het juiste adres. U kunt uw oude metalen bij ons inleveren, of gebruikmaken van onze uitgebreide containerservice.

Gratis containerservice oude metalen Bergen op Zoom

Wij beschikken over diverse formaten containers. Een volle container met oude metalen en overige metaalsoorten levert een mooi bedrag voor u op. Is de container vol, dan kunnen we snel een lege container plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 2m³ tot containers van 40m³. Vanaf  15m³ is de containerservice zelfs helemaal gratis!

Waarom metalen weggooien als u ook geld kunt verdienen?

Een bijdrage leveren aan een schonere toekomst. Wie wil dat niet? En zeker als het zo eenvoudig is. Het enige wat u hoeft te doen is even bellen naar Metalimex Metaalhandel Rotterdam. Goed voor uw portemonnee en het milieu. Twijfelt u over het formaat container dat u nodig heeft? Bel gerust even op.  

Inhoud van de containers

Wij beschikken over diverse formaten containers. 

 

Scherpe prijzen voor oude metalen

Onze metaalhandel in Rotterdam werkt al ruim 90 jaar aan de verwerking van oude metalen. Door het netwerk dat in die jaren is opgebouwd kunnen wij scherpe prijzen betalen voor uw metaalrestanten. Een voordeel voor uw portemonnee en het milieu. 

Metaalhandel Bergen op Zoom

Wij werken graag aan het opbouwen van langdurige relaties. Ook met de ondernemers en particulieren gevestigd, of werkend in Bergen op Zoom. Veel ondernemers en bedrijven zijn u al voorgegaan en wellicht bent u straks ook een tevreden klant van Metalimex Metaalhandel in Rotterdam. Tot snel! 

Tevreden klanten

Word ook tevreden klant bij Metalimex

Voert u met regelmaat metalen af? Verdien geld met uw afval!

Bel nu 010-462 4232 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Containerservice

Heeft u een container nodig voor uw oude metalen? Wij plaatsen containers op locatie door heel Nederland.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

Container aanvragen

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.