0104624232 Overschieseweg 68 - Rotterdam

Koperprijs voor uw oud koper

Metalimex Metaalhandel Rotterdam is al sinds 1925 actief en levert de beste prijs voor koper en oud koper. Door de jaren heen zijn duurzame relaties opgebouwd met grote koperhandelaren. Metalimex staat bekend om de kwaliteit van het koper. Het ingeleverde koper wordt namelijk met de hand bewerkt tot de zuiverste vorm. Koperhandelaren hoeven het koper niet meer te bewerken en kunnen er direct blokken van maken. Dit scheelt voor de inkopers in de kosten, waardoor Metalimex de hoogste prijs ontvangt voor koper. Metalimex biedt daarom de hoogste prijs voor koper en oud koper. De prijs wordt dagelijks bijgehouden en online is eenvoudig de oud koperprijs van vandaag aan te vragen.

Koperprijs per kilo

U kunt eenvoudig de koperprijs per kilo aanvragen. Uiteraard kunt u ook de koperprijs voor meer kilo’s aanvragen. Wij trachten u binnen 24 uur te helpen. Door onze positie in de markt en het grote netwerk dat wij hebben opgebouwd bieden wij de beste oud koperprijs van regio Rotterdam. Niet voor niets zijn wij al sinds 1925 actief. Onze werkwijze is goed voor het milieu, maar zeker ook voor uw portemonnee.

Actuele koperprijs

Hoe de koper prijs per kilo bepaald wordt hangt van meerdere factoren af. De wereldeconomie, de kracht van de dollar, de olieprijs en andere factoren hebben invloed op de koper prijs per kilo. Wilt u de koperprijs van vandaag weten, dan kunt u eenvoudig online een prijs aanvragen. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat de koper prijs per kilo van vandaag is.

Koper inleveren

U kunt het koper bij ons inleveren en onze medewerkers helpen u op een vriendelijke en eerlijke wijze verder. Het ingeleverde koper wegen wij op de weegschaal. U krijgt direct contant betaald of we maken het over op uw rekening. Vergeet uw legitimatiebewijs niet.

Meest actuele koperprijs?

Bel nu:010 462 4232of voeg ons toe op WhatsApp:06 24 47 66 93.

Prijs aanvragen

Benieuwd naar de waarde van je oud ijzer, koper, aluminium of andere oude metalen?

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Wij kunnen met onze containerservice een container bij u op locatie plaatsen. Wanneer de container gevuld is komen wij deze weer ophalen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling