Oud ijzer- en metaalhandel Delft

Oud ijzer inleveren doe je bij Metalimex Metaalhandel Rotterdam tegen de beste prijzen in de regio Delft. Wij zijn gevestigd in de Spaanse Polder, dus vanuit Delft zeer goed te bereiken. Hier kunt u alvast uw route plannen naar onze metaalhandel. 

IJzer inleveren

Woonachtig in Delft, dan bent u bij Metalimex metaalhandel Rotterdam aan het juiste adres. Veel inwoners van Delft weten de weg naar ons al te vinden en zijn tot op heden tevreden klant. Wij zamelen het oud ijzer in, verwerken en recyclen het. Goed voor uw portemonnee én voor het milieu.

Oud ijzer inleveren Delft particulieren

Metalimex Rotterdam is inmiddels een begrip in Rotterdam en omgeving. Al jarenlang zorgen wij voor het oud ijzer in de regio. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons welkom. Kleine of grote partijen ijzer kunt u inleveren tegen uitstekende prijzen.

Oud ijzer inleveren Delft bedrijven

Zoals eerder vermeld zijn we veel werkzaam voor bedrijven die hun oude metalen willen inleveren. Wij kunnen eenvoudig en snel een container plaatsten op de door u aangegeven locatie. Deze werkzaamheden verrichten wij onder strenge milieu- en veiligheidseisen. Het verwerken gaat op een milieuvriendelijke manier en vervolgens zullen de oude metalen een tweede leven krijgen. Zo dragen we samen met jou bij aan een beter en duurzamer milieu.

Dus bent u gevestigd of woonachtig in Delft en heeft u oud ijzer of andere oude metalen? Lever ze in bij Metalimex metaalhandel Rotterdam.

Oud ijzer prijs weten?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling