Gruis ijzer inleveren

Gruis ijzer inleveren in regio Rotterdam tegen de beste prijzen? Kom naar Metalimex Metaalhandel. Wij beschikken over geijkte weegsystemen en rekenen het gruis ijzer direct per bank of contant met u af. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen naar onze metaalhandel.

Gruis ijzer inleveren

De waarde weten van uw gruis ijzer? Vul online het prijs-aanvraagformulier in en ontvang de meest actuele gruis ijzer prijs geheel op maat. Ook kunt u ons een WhatsApp bericht sturen. Alvast een indicatie van de gruis ijzer prijs? Bereken dan de knip ijzer prijs per kilo via onze prijs-calculator

Waarom gruis ijzer recyclen?

Het recyclen van ijzer is naast goed voor uw portemonnee ook goed voor het milieu. In een tijd waar grondstoffen steeds schaarser worden, waaronder ook ijzererts, is de recycling van gruis ijzer noodzakelijk om de schaarste te beperken.

Containerservice gruis ijzer

Heeft u grote hoeveelheden gruis ijzer, maar bent u niet in staat om het zelf bij ons langs te brengen? Geen probleem, wij komen het gruis ijzer bij u afhalen. Ook hebben wij een hele flexibele containerservice waarmee we een container op locatie plaatsen. Zodra de container vol zit geeft u ons een seintje en halen wij de container weer bij u op.  

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling