Inmiddels bestaat ons familiebedrijf alweer ruim 90 jaar. Daar zijn we trots op! Lees over de ontwikkelingen die Metalimex Metaalhandel door de jaren heen heeft meegemaakt en waarom wij de beste prijzen voor uw oude metalen kunnen bieden.

90 jaar Metalimex

Metalimex bestaat al ruim 90 jaar. In die 90 jaar is er vanzelfsprekend veel gebeurd. Nieuwe ontwikkelingen, technologieën, de komst van internet, veranderende prijzen van metalen. Het gaat te ver om 90 jaar historie op papier te zetten, maar toch vinden we het leuk om het ontstaan van de naam even toe te lichten. Metalimex is gestart als metaal import en export. In Metaal Import en Export zitten de letters van Metalimex verwerkt en zo is de naam ontstaan. De naam van een echt Rotterdams bedrijf met karakter, doorzettingsvermogen en inzicht.


Profiteer van het netwerk 

Met ruim 90 jaar ervaring heeft het familiebedrijf Metalimex een zeer gedegen netwerk om zich heen gebouwd. De relaties die Metalimex heeft opgebouwd met de afnemers zorgt voor de beste prijzen voor uw oude metalen. Met de ijzersterke mentaliteit is Metalimex dé metaalhandel van regio Rotterdam.

Hoge metaalprijzen

Onze medewerkers verwerken de ontvangen metalen handmatig. Dit zorgt voor een zuiver gesorteerd product waar de afnemers van Metalimex een goede prijs voor betalen. Dit ziet u terug in de hoge metaalprijzen die wij u kunnen bieden. U profiteert dus van onze zorgvuldige verwerking, het uitgebreide netwerk en de prijzen die wij u daardoor kunnen bieden.

Meer dan een metaalhandel

Ons familiebedrijf heeft tot doel om op een prettige en eerlijke manier zaken te doen. Wij bouwen aan langdurige relaties met bedrijven, waarbij zowel u als wij tevreden zijn met de prijs, leveringen, persoonlijke benadering en service.

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op.

 

Bedrijfsfilm