Containerservice Roosendaal

De kans is groot dat u heeft gezocht op de zoektermen containerservice, metaalhandel, grote hoeveelheid oude metalen in de omgeving Roosendaal. Dat is mooi, u bent op de juiste pagina beland. Metalimex Metaalhandel Rotterdam helpt bedrijven graag verder met het verwerken van oud ijzer, oude metalen en overige metaalsoorten. U geeft ons even een belletje en wij regelen de rest.  

Gratis containerservice voor oude metalen 

Zodra u gebeld heeft kunnen we de gewenste formaten containers op de juiste plaats zetten. Zo kunt u eenvoudig uw oude metalen in de container plaatsen en geld verdienen. Is de container groter dan 15m³, dan is de containerservice helemaal gratis!

Welk formaat container heb ik nodig?

Het formaat container hangt af van de hoeveelheid metaalrestanten. Mocht u twijfelen, dan kunt u gerust even bij ons informeren. Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere containers tegelijk te plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 2m³ tot containers van 40m³. Mocht uw container vol zitten, dan kunnen we ook gelijk een lege container retour brengen. 

Inhoud van de containers

Wij beschikken over diverse formaten containers: 

 

Scherpe prijzen voor uw oude metalen

Uw ingeleverde metalen worden bij ons handmatig verwerkt. Dit zorgt voor een zuiver gesorteerd product waar onze afnemers weer een betere prijs voor willen betalen. Dit is uiteindelijk ook uw voordeel. Een gevulde portemonnee en een beter milieu. Wie wordt daar nou niet blij van? 

Gecertificeerde metaalhandel Roosendaal

Onze metaalhandel gevestigd in Rotterdam beschikt over alle benodigde certificaten. Ieder jaar vindt er een keuring plaats en moeten we voldoen aan strenge voorwaarden. Het leveren van kwaliteit en een vriendelijke service behoren daar ook toe. Deze uitdaging gaan we graag met u aan. Ook in Roosendaal staan we graag voor onze klanten klaar.  

Tevreden klanten

Word ook tevreden klant bij Metalimex

Voert u met regelmaat metalen af? Verdien geld met uw afval!

Bel nu 010-462 4232 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Containerservice

Heeft u een container nodig voor uw oude metalen? Wij plaatsen containers op locatie door heel Nederland.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

Container aanvragen

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.