Knip ijzer inleveren

Wilt u knip ijzer inleveren in regio Rotterdam? Kom naar Metalimex Metaalhandel en ontvang de beste prijs voor uw knip ijzer. Wij beschikken over geijkte weegsystemen en rekenen het knip ijzer direct per bank of contant met u af. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen naar onze metaalhandel.

Knip ijzer inleveren

Weten wat uw knip ijzer waard is? Vul online het prijs-aanvraagformulier in en ontvang de meest actuele knip ijzer prijs geheel op maat. Ook kunt u een prijs op maat aanvragen via WhatsApp of door ons te bellen. Wilt u alvast een indicatie krijgen van de knip ijzer prijs? Bereken dan de knip ijzer prijs per kilo via onze prijs-calculator

Waarom oud ijzer recyclen?

Het recyclen van oud ijzer is naast goed voor uw portemonnee ook goed voor het milieu. Grondstoffen worden steeds schaarser, waaronder ook ijzererts. De recycling van knip ijzer is noodzakelijk om de schaarste van grondstoffen te beperken. 

Containerservice knip ijzer

Beschikt u over grote hoeveelheden knip ijzer maar bent u niet in staat om het zelf bij ons langs te brengen? Geen probleem, wij hebben een hele flexibele containerservice waarmee we een container op locatie plaatsen. Zodra de container vol zit geeft u ons een seintje en halen wij de container weer bij u op. Zo makkelijk kan het zijn.

 

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling