0104624232 Overschieseweg 68 - Rotterdam

Messing inleveren

Messing inleveren tegen de hoogste prijzen in regio Rotterdam? Dat kan bij Metalimex Metaalhandel. Bereken hier alvast uw route. Met onze geijkte weegsystemen krijgt u altijd de juiste prijs en direct contant of per bank uitbetaald. De prijs van Messing kan dagelijks verschillen. De prijs van messing weten? Vraag een prijs op maat aan via het 'prijs-aanvraagformulier' of krijg alvast een indicatie van de prijs door onze calculator te gebruiken. 

 Waar komt messing vandaan?

Messing is veel terug te vinden in vooral de badkamer. Denk aan douche-onderdelen, waterkranen en tapkranen. Messing is een legering van koper en zink. Om de messing prijs te berekenen moeten de prijzen van koper en zink gecombineerd worden. De messingsoorten zijn in te delen in drie hoofdgroepen:

  • Gietmessing
  • Kneedmessing
  • Soldeermessing 

Messing prijs weten?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de actuele kilo prijzen weten van oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

Contactformulier

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Wij kunnen met onze containerservice een container bij u op locatie plaatsen. Wanneer de container gevuld is komen wij deze weer ophalen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling