Messing inleveren

Messing inleveren tegen de hoogste prijzen in regio Rotterdam? Dat kan bij Metalimex Metaalhandel. Plan hier alvast uw route. Met onze geijkte weegsystemen krijgt u altijd de juiste prijs en direct contant of per bank uitbetaald. De prijs van Messing kan dagelijks verschillen. De prijs van messing weten? Vraag een prijs op maat aan via het prijs-aanvraagformulier of krijg alvast een indicatie van de prijs door onze prijs-calculator te gebruiken. 

 Waar komt messing vandaan?

Messing is veel terug te vinden in vooral de badkamer. Denk aan douche-onderdelen, waterkranen en tapkranen. Messing is een legering van koper en zink. Om de messing prijs te berekenen moeten de prijzen van koper en zink gecombineerd worden. De messingsoorten zijn in te delen in drie hoofdgroepen:

  • Gietmessing
  • Kneedmessing
  • Soldeermessing 

Messing prijs op maat?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling