0104624232 Overschieseweg 68 - Rotterdam

Oud ijzer inleveren Dordrecht

Veel mensen uit Dordrecht vinden hun weg richting Rotterdam om bij Metalimex Metaalhandel hun oude metalen in te leveren. Het is niet alleen in de buurt, klanten krijgen altijd de beste prijzen voor het inleveren van oud ijzer. 

De beste oud ijzer prijzen

Of het nu gaat om oud ijzer, koper, lood, aluminium, brons of RVS, Metalimex heeft de beste prijzen. Niet alleen veel particulieren vinden hun weg naar Metalimex, ook ondernemers uit Dordrecht leveren grote partijen oud ijzer in tegen de beste prijzen.

Waarom oud ijzer inleveren?

Oud ijzer is geld waard. Naast goed voor uw portemonnee is inleveren van oud ijzer ook goed voor het milieu. Grondstoffen worden steeds schaarser, waaronder ook ijzererts. De recycling van oud ijzer is noodzakelijk om de schaarste van grondstoffen te beperken. Wat zou u zoal kunnen recyclen? Denk eens aan:

  • Een oude fiets
  • Wasmachine
  • Droger
  • Gietijzeren badkuip
  • Radiatoren
  • Oude waterleidingen
  • Bekabeling

Containerservice oude metalen Dordrecht

Heeft u veel oude metalen die u wilt inleveren of bent u zelf niet in staat om bij ons langs te komen? Voor inwoners van Dordrecht hebben wij een hele flexibele containerservice. Bel ons even en wij plaatsen een container op locatie. Zodra de container vol zit geeft u ons een seintje en halen wij de container weer bij u op. Zo makkelijk kan het zijn. Naast dat u op deze manier geld verdient aan uw oude metalen, draagt u bij aan een beter milieu.

Oud ijzer prijs weten?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de actuele kilo prijzen weten van oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

Contactformulier

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Wij kunnen met onze containerservice een container bij u op locatie plaatsen. Wanneer de container gevuld is komen wij deze weer ophalen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling