0104624232 Overschieseweg 68 - Rotterdam

Zink prijs

Zink prijs weten in regio Rotterdam? Vul online het prijs aanvraagformulier in en ontvang de beste en meest actuele zink prijs geheel op maat. Alvast een indicatie krijgen van de zink prijs? Bereken dan de zink prijs per kilo via onze calculator. Ook kunt u de zink prijs aanvragen via WhatsApp. 

Zink recyclen

Zink heeft een smeltpunt van 419 graden celcius en een kookpunt van 907 graden celcius en is daardoor eenvoudig te recyclen. Zink is vaak afkomstig van daken en goten en komt regelmatig vrij bij: dakdekkers, klusbedrijven, installatiebedrijven, etc. Het komt ook vaak voor dat particulieren zelf aan hun huis klussen.

Zink inleveren?

Zink kunt u bij Metalimex Rotterdam inleveren tegen de beste prijzen in de regio. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen. Wij beschikken over geijkte weegsystemen en rekenen het zink direct per bank of contant met u af. Mocht u grote hoeveelheden willen afvoeren dan kunnen wij dit ook komen afhalen. Tevens kunnen wij met onze containerservice een container bij u plaatsen, die wij weer komen ophalen zodra deze gevuld is.

Prijs aanvragen

Benieuwd naar de waarde van je oud ijzer, koper, aluminium of andere oude metalen?

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Wij kunnen met onze containerservice een container bij u op locatie plaatsen. Wanneer de container gevuld is komen wij deze weer ophalen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling