Prijs zink

Zink is vaak afkomstig van daken en goten en komt regelmatig vrij bij: dakdekkers, klusbedrijven, installatiebedrijven, etc. Het komt ook vaak voor dat particulieren zelf aan hun huis klussen.

Prijs oud zink

Het oud zink kunt u inleveren bij Metalimex Rotterdam. Zink heeft een smeltpunt van 419 graden celcius en een kookpunt van 907 graden celcius en is daardoor eenvoudig te recyclen. Zink kunt u bij Metalimex Rotterdam  inleveren tegen de beste prijzen in de regio. Wij beschikken over geijkte weegsystemen en rekenen het zink direct per bank of contant met u af. Mocht u grote hoeveelheden willen afvoeren dan kunnen wij dit ook komen afhalen. Tevens kunnen wij een container bij u plaatsen, die wij weer komen ophalen zodra deze gevuld is.

Bel voor de beste zink prijs 010-462 4232

Prijs opvragen

Benieuwd naar de waarde van jouw oude ijzer, koper, aluminium of andere oude metalen?

Gratis containerservice

Uw oude metalen inleveren tegen de beste prijzen in de Spaanse Polder, vlakbij Park Zestienhoven, Delfshaven, Schiedam en Kethel? Bij Metalimex Metaalhandel Rotterdam leveren wij de beste prijzen voor koper, RVS, messing, brons, oud ijzer, aluminium, lood en zink. Veel particulieren en bedrijven zijn u al voor gegaan en tot op de dag van vandaag naar volle tevredenheid klant bij Metalimex.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling

Prijzen via WhatsApp

Wil jij snel weten wat jouw oude metalen waard zijn? Stuur snel een WhatsApp berichtje naar: