Oud ijzer inleveren Den Haag

Bent u gevestigd in regio Den Haag en wilt u oud ijzer inleveren? Dan zijn wij de juiste partner voor u. Metalimex Metaalhandel is gelegen langs de A13, in de Spaanse polder. Vanuit Den Haag zijn wij dus uitstekend bereikbaar. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen naar onze metaalhandel.

Oud ijzer inleveren

Vanuit Den Haag gaan veel mensen richting Rotterdam om bij Metalimex Metaalhandel hun oude metalen in te leveren. Het voelt vertrouwd en klanten krijgen de beste prijzen tegen het inleveren van hun oude metalen. Veel ondernemers zijn gevestigd in Den Haag, maar ook particulieren uit Den Haag komen regelmatig oud ijzer, oud lood of bijvoorbeeld RVS inleveren.

Containerservice oude metalen Den Haag

Heeft u veel oude metalen die u wilt inleveren of bent u zelf niet in staat om bij ons langs te komen? Wij hebben een zeer flexibele containerservice voor inwoners van Den Haag. Bel ons even en wij plaatsen een container op locatie. Zodra de container vol zit geeft u ons een seintje en halen wij de container weer bij u op. Zo makkelijk kan het zijn. Naast dat u op deze manier geld verdient aan uw oude metalen, draagt u bij aan een beter milieu.

Oud ijzer prijs weten?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling