Oud Aluminium prijs

Door de jaren heen heeft Metalimex een goed netwerk opgebouwd, waardoor het de beste prijzen kan geven voor het inleveren van oude aluminium. Twijfel je over de hoogste prijs? Vraag gerust een prijs op voor het inleveren van aluminium. Vul online het prijs-aanvraagformulier in of vraag een prijs op maat aan via WhatsApp. Alvast een indicatie krijgen van de oud aluminium prijs? Bereken dan de aluminium prijs per kilo via onze prijs-calculator

Verwerken van aluminium

Metalimex is sterk in het verwerken van aluminium. Met name voor kassenbouwers die veel te maken hebben met afgekeurd aluminium en bedrijven die te maken hebben met restanten van aluminium. Of het nu gaat om een nieuw profiel of een blank profiel, bij Metalimex Rotterdam krijgt u er de beste prijzen voor. Ook fabrieken en bouwbedrijven hebben vaak restanten van aluminium kozijnen.  

Oud aluminium inleveren in regio Rotterdam?

Zoals aangegeven wordt aluminium veel gebruikt in de kassenbouw. Veel kassenbouwers weten de weg naar Metalimex al te vinden. Ook in de bouw wordt aluminium veel toegepast voor constructies. Kom net als veel andere bedrijven en particulieren uw oude aluminium inleveren bij Metalimex in Rotterdam. Het ingeleverde aluminium wegen wij op onze geijkte weegsystemen. U krijgt direct contant of per rekening uitbetaald!

Plan alvast je route naar onze metaalhandel. 

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.