Oud ijzer container

Heeft u dan weleens met oude metalen, oud ijzer en overige metaalrestanten te maken? Waar doet u dan goed aan? Waar ontvangt u de beste prijs voor uw oude metalen? Metalimex Metaalhandel Rotterdam is het antwoord op uw vragen. 

Gratis containerservice voor oud ijzer

Wij plaatsen een lege container op de gewenste locatie. Nadat de container geplaatst is kunt u al uw oude metalen en oud ijzer deponeren in de container. Wanneer de container vol is komen wij deze zo snel mogelijk weer ophalen. Als de hoeveelheid groter is dan 15m³, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis!

Inhoud van de containers

Wij beschikken over diverse formaten containers: 

 

Scherpe prijzen en snelle betaling

Twijfelt u welk formaat container u nodig heeft voor uw oud ijzer, neem dan gerust even contact met ons op, wij adviseren u graag. Wij beschikken over meerdere vrachtauto's, analyse-apparatuur en geijkte weegsystemen zodat u altijd de juiste prijs krijgt voor uw oud ijzer. Bij Metalimex Metaalhandel ontvangt u altijd de beste prijs voor uw oud ijzer. U krijgt daarnaast direct uitbetaald.

Tevreden klanten

Onze metaalhandel bestaat al ruim 90 jaar. Ervaring genoeg dus. In al die jaren hebben wij geleerd dat kwaliteit de continuïteit van ons bestaan is. Wij helpen onze klanten dan ook zo goed mogelijk. Wellicht bent u de volgende tevreden klant? 

Bel nu 010-462 4232 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Containerservice

Heeft u een container nodig voor uw oude metalen? Wij plaatsen containers op locatie door heel Nederland.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

Container aanvragen

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling