Aluminium prijs

Aluminium prijs weten in regio Rotterdam? Vul online het prijs-aanvraagformulier in en ontvang de beste en meest actuele aluminium prijs geheel op maat. Alvast een indicatie krijgen van de aluminium prijs? Bereken dan de aluminium prijs per kilo via onze prijs-calculator. Ook kunt u de aluminium prijs aanvragen via WhatsApp. 

Buigzaam metaal

Aluminium is een zilverwit, buigzaam metaal. Het is stabiel aan de lucht, dankzij een dun en gesloten oxidehuidje, dat het metaal een doffe indruk geeft. De naam aluminium is afgeleid van het Latijnse woord alumen dat aluin betekent.

Aluminium inleveren?

Aluminium kunt u bij Metalimex Metaalhandel Rotterdam inleveren tegen de beste prijzen in de regio. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen. Wij beschikken over geijkte weegsystemen en rekenen aluminium direct per bank of contant met u af. Mocht u grote hoeveelheden aluminium willen afvoeren dan kunnen wij dit ook komen afhalen. Tevens kunnen wij met onze containerservice een container bij u plaatsen, die wij weer komen ophalen zodra deze gevuld is.

Prijs op maat

Benieuwd naar de waarde van uw oude metalen? Vraag dan snel een prijs op maat aan!

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling