0104624232 Overschieseweg 68 - Rotterdam

Bekijk onze nieuwe bedrijfsfilm

Bekijk hier onze nieuwe bedrijfsfilm, en ontdek de recycling wereld. Kijk hoe wij dagelijks grote hoeveelheden oude metalen binnenhalen, sorteren en verwerken. 

METAVAK 2016

Op 1, 2 en 3 november was het zo ver. METAVAK in Gorinchem, dé vakbeurs voor de metaalbranche. Leveranciers van metaalbewerkingsmachines, -gereedschappen en andere producten en diensten ontmoeten elkaar hier. 

Metalimex Metaalhandel aanwezig tijdens METAVAK

METAVAK is dé vakbeurs voor de metaalbranche waar leveranciers van metaalbewerkingsmachines, -gereedschappen en andere producten en diensten die toepasbaar zijn in de hedendaagse metaalproductie elkaar ontmoeten.

Schommelingen koperprijs

Omdat de wereldwijde middenklasse steeds verder groeit, wordt ook de behoefte aan elektrische apparaten steeds groter. Dat zou betekenen dat de prijs van koper steeds verder zal stijgen. Toch licht het niet zo simpel.

 

Koperprijs laagste punt sinds vijf jaar

De prijs van koper is voor het eerst in vijf jaar gedaald tot onder de 6000 dollar (5075 euro) per ton. De afzwakkende vraag vanuit China is één van de hoofdredenen dat de prijs zo enorm is gedaald.

Een fles wijn of chocolade cadeau

Lever deze maand (december 2015) uw oude metalen in en ontvang bij ons een fles wijn of chocolade cadeau. Wij geven in deze periode een kleinigheid mee als dank voor het vertrouwen in onze diensten.