0104624232 Overschieseweg 68 - Rotterdam

METAVAK 2016

Op 1, 2 en 3 november was het zo ver. METAVAK in Gorinchem, dé vakbeurs voor de metaalbranche. Leveranciers van metaalbewerkingsmachines, -gereedschappen en andere producten en diensten ontmoeten elkaar hier. 

Metalimex Metaalhandel aanwezig tijdens METAVAK

METAVAK is dé vakbeurs voor de metaalbranche waar leveranciers van metaalbewerkingsmachines, -gereedschappen en andere producten en diensten die toepasbaar zijn in de hedendaagse metaalproductie elkaar ontmoeten.

Schommelingen koperprijs

Omdat de wereldwijde middenklasse steeds verder groeit, wordt ook de behoefte aan elektrische apparaten steeds groter. Dat zou betekenen dat de prijs van koper steeds verder zal stijgen. Toch licht het niet zo simpel.

 

Koperprijs laagste punt sinds vijf jaar

De prijs van koper is voor het eerst in vijf jaar gedaald tot onder de 6000 dollar (5075 euro) per ton. De afzwakkende vraag vanuit China is één van de hoofdredenen dat de prijs zo enorm is gedaald.

Een fles wijn of chocolade cadeau

Lever deze maand (december 2015) uw oude metalen in en ontvang bij ons een fles wijn of chocolade cadeau. Wij geven in deze periode een kleinigheid mee als dank voor het vertrouwen in onze diensten.

27 miljoen euro aan goud bij grofvuil

Een enorm bedrag aan goud bij het grofvuil. Maar liefst 27 miljoen euro aan goud gooiden Nederlanders weg. Dit waren met name elektrische apparaten, zoals tandenborstels, smartphones en computers.

Koperdief betrapt

Op zondagnacht is een man aangehouden omdat hij koperdraden zou hebben gestolen. Na controle van de politie bleek dat de man een aanhangwagen vol koper had.