0104624232 Overschieseweg 68 - Rotterdam

Elektriciteitskabel inleveren

Oude kabel is een verzamelnaam voor vrijwel alle soorten elektriciteitskabels. Het is niet noodzakelijk om een pvc ommanteling te hebben. U kunt u oude kabel zelf aanleveren, maar wij kunnen u ook van dienst zijn met onze containerservice, waarbij we grote hoeveelheden kabel komen ophalen. 

Elektriciteitskabel prijs

Kabel kunt u bij Metalimex inleveren tegen de beste prijzen in regio Rotterdam. Wij rekenen de kabels direct per bank of contant met u af. Wij beschikken over geijkte weegsystemen waardoor u niet alleen de beste, maar ook de juiste prijs voor u kabel krijgt. 

Soorten kabel

Naast elektriciteitskabel kunt u bij ons terecht met PVC kabel, data-kabel, trekdraad, coax-kabel, grond-kabel, alumunium-kabel, lood-kabel, enz. 

Actuele elektriciteitskabel prijs weten?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de actuele kilo prijzen weten van oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

Contactformulier

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Wij kunnen met onze containerservice een container bij u op locatie plaatsen. Wanneer de container gevuld is komen wij deze weer ophalen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling