Lood prijs

De loodprijs kan per dag verschillen. Voor de actuele loodprijs kunt u eenvoudig online de prijs opvragen of even contact met ons opnemen. Welke producten zijn er eigenlijk van lood. Lood is een zwaar metaal dat makkelijk vervormbaar is. Het wordt dan ook veelgebruikt in bladlood voor dakwerk, accu’s, loden letters en glas- en lood kunst.

Grote partij lood

Heeft u een grote partij lood, dan kunt u het best even contact met ons opnemen. Wij kunnen het lood bij u ophalen of u kunt het bij onze metaalhandel brengen. Ontvang de beste prijs voor uw lood bij Metalimex.

Loodprijs weten?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling