Oude grondkabels prijs

De prijs weten die u krijgt voor uw oude grondkabels? Vul online het prijs prijs-aanvraagformulier in en ontvang de beste en meest actuele grondkabel prijs geheel op maat. Alvast een indicatie krijgen van de grondkabel prijs? Bereken dan de grondkabel prijs per kilo via onze prijs-calculator. Ook kunt u de actuele grondkabel prijs aanvragen via WhatsApp of door ons te bellen. 

Metalen in grondkabel

Het binnenste van grondkabel kan van koper, of aluminium zijn. Grondkabel kan ook een ijzeren mantel hebben die de kabel beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het type grondkabel dat u heeft, heeft dus invloed op de prijs.

Grondkabels inleveren?

Lever uw oude grondkabels in bij Metalimex tegen de beste prijs in regio Rotterdam. Wij beschikken over geijkte weegsystemen en rekenen de oude grondkabels direct per bank of contant met u af. Plan via de volgende link alvast uw route naar onze metaalhandel.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling