Oud ijzer

Oud ijzer kunt u inleveren bij Metalimex Rotterdam. Zo bent u af van uw afvalmetaal en verdient u er ook nog wat aan, een win-win-situatie. Oud ijzer kunt u vinden op veel verschillende plekken. Kijk eens in uw keuken, badkamer of tuin. Oud ijzer dat u niet meer gebruikt is welkom bij Metalimex.

Oud ijzer prijs

Benieuwd naar de prijs die u kunt krijgen voor uw oud ijzer? De prijzen van oud ijzer kunnen per dag en soms zelfs per dagdeel verschillen. Als u de actuele oud ijzer prijs wilt weten kunt u het best ons nummer toevoegen op WhatsApp. U kunt heel makkelijk een berichtje sturen en wordt gelijk op de hoogte gebracht van de actuele oud ijzer prijs. Voeg ons nu toe: 06 24 47 66 93.

De oud ijzer prijs varieert

De prijs van oud ijzer hangt af van verschillende factoren. De prijs van oud ijzer is nooit constant en kan per dag verschillen. Een belangrijke factor die zeker meespeelt is onze economie. Ook vraag en aanbod speelt hier een grote rol.

Oud ijzer recyclen

Veel oude metalen en apparaten worden gerecycled door ze eerst geheel of gedeeltelijk te demonteren. Demontage is nodig om milieuschadelijke stoffen te kunnen verwijderen en om alle voor hergebruik geschikte materialen zo ‘schoon’ mogelijk te kunnen scheiden. Recycling levert dan het hoogste milieurendement op.

De beste prijs voor uw oud ijzer

Onze medewerkers verwerken de ontvangen metalen handmatig. Dit zorgt voor een zuiver gesorteerd product waar de afnemers van Metalimex een goede prijs voor betalen. Dit ziet u terug in de hoge metaalprijzen die wij u kunnen bieden. U profiteert dus van onze zorgvuldige verwerking, het uitgebreide netwerk en de prijzen die wij u daardoor kunnen bieden. Op het platform actuele-oud-ijzer-prijs.nl van Metalimex kunt u een indicatie van de oud ijzer prijs zien, verder kunt u ook uw prijs bereken via onze calculator.

Oud ijzer prijzen weten?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling