0104624232 Overschieseweg 68 - Rotterdam

Oude metalen inleveren

Oude metalen levert u in bij Metalimex Metaalhandel Rotterdam. Of het nu gaat om koper, RVS, oud ijzer, messing, brons, aluminium, elektriciteitskabel, lood of zink. Door ons uitgebreide netwerk, kennis en ervaring kunnen wij de beste prijzen bieden tegen inlevering van uw oude metalen. Hieronder een overzicht van de verschillende metalen die u bij ons kunt inleveren:

 

Oud koper

Koper

Oud ijzer

IJzer (schroot)

Aluminium

Aluminium

Lood

Lood

Elektriciteitskabels

Elektriciteitskabels

RVS

RVS

Messing

Messing

Brons

Brons

Zink

Zink

 

De beste metaalprijzen

Voor alle oude metalen geldt dat wij de beste prijzen bieden. Metaalprijzen weten in regio Rotterdam? Vul online het prijs aanvraagformulier in en ontvang de beste en meest actuele metaalprijzen geheel op maat. Alvast een indicatie krijgen van de metaalprijzen? Bereken dan de metaalprijzen prijs per kilo via onze calculator. Ook kunt u de metaalprijzen aanvragen via WhatsApp. 

Grote hoeveelheden oude metalen?

Mocht u grote hoeveelheden oude metalen hebben, dan kunnen wij met onze containerservice een container op locatie plaatsen. Metalimex bezit het keurmerk MRF - Metaal Recycling Federatie en we staan geregistreerd bij VIHB. 

Direct uitbetaald

Bij ons krijgt u altijd na het wegen direct contant geld. Uiteraard is het ook mogelijk om dit (bijvoorbeeld in de zakelijke sector) op uw rekening te storten. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen naar onze metaalhandel. 

Prijs aanvragen

Benieuwd naar de waarde van je oud ijzer, koper, aluminium of andere oude metalen?

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Wij kunnen met onze containerservice een container bij u op locatie plaatsen. Wanneer de container gevuld is komen wij deze weer ophalen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling