Oude metalen inleveren

Oude metalen levert u in bij Metalimex Metaalhandel Rotterdam. Of het nu gaat om koper, RVS, oud ijzer, messing, brons, aluminium, elektriciteitskabel, lood of zink. Door ons uitgebreide netwerk, kennis en ervaring kunnen wij de beste prijzen bieden tegen inlevering van uw oude metalen. Hieronder een overzicht van de verschillende metalen die u bij ons kunt inleveren.

Oude metalen

Voor al onze oude metalen geldt dat wij uitstekende prijzen bieden. Daarnaast leveren wij een prima service en staan we garant voor kwaliteit. Mocht u grote hoeveelheden oude metalen hebben, dan kunnen wij een container op locatie plaatsen. Metalimex bezit het keurmerk MRF - Metaal Recycling Federatie en we staan geregistreerd bij VIHB.

Oude metalen prijs aanvragen

Bij ons krijgt u altijd na het wegen direct contant geld. Uiteraard is het ook mogelijk om dit (bijvoorbeeld in de zakelijke sector) op uw rekening te storten. De prijs voor oude metalen weten? Vul ons formulier in en ontvang de actuele metaalprijzen.

Meer informatie over oude metalen inleveren? Neem gerust contact op.

Prijs opvragen

Benieuwd naar de waarde van jouw oude ijzer, koper, aluminium of andere oude metalen?

Gratis containerservice

Uw oude metalen inleveren tegen de beste prijzen in de Spaanse Polder, vlakbij Park Zestienhoven, Delfshaven, Schiedam en Kethel? Bij Metalimex Metaalhandel Rotterdam leveren wij de beste prijzen voor koper, RVS, messing, brons, oud ijzer, aluminium, lood en zink. Veel particulieren en bedrijven zijn u al voor gegaan en tot op de dag van vandaag naar volle tevredenheid klant bij Metalimex.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling

Prijzen via WhatsApp

Wil jij snel weten wat jouw oude metalen waard zijn? Stuur snel een WhatsApp berichtje naar: