0104624232 Overschieseweg 68 - Rotterdam

Duurzaam

Uw recyclingspecialist sinds 1925!

 

Er is in de loop der jaren veel veranderd als het gaat om het milieu en het behoud daarvan. Er zijn veel regels opgesteld om te zorgen dat de kinderen van onze kinderen ook nog van de natuurlijke bronnen van deze planeet kunnen genieten.

Een van de manieren om dit te bewerkstelligen is door te zorgen dat we de natuurlijke bronnen niet uitputten. Daarom streeft Metalimex ernaar om gebruikte metalen zo milieuvriendelijk mogelijk en economisch verantwoord te recyclen.

Brancheoriganisatie MRF

Wij zijn dan ook aangesloten bij de brancheoriganisatie MRF (Metaal Recycling Federatie). MRF zet zich in voor ditzelfde doel en vertegenwoordigt de belangen van de leden en van de sector in het algemeen. Wij vragen ook u om uw steentje bij te dragen door uw oude metalen bij ons in te leveren en op die manier de aarde door te geven.

Uw recyclingspecialist sinds 1925!

Prijs aanvragen

Benieuwd naar de waarde van je oud ijzer, koper, aluminium of andere oude metalen?

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Wij kunnen met onze containerservice een container bij u op locatie plaatsen. Wanneer de container gevuld is komen wij deze weer ophalen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling