Duurzaam

Uw recyclingspecialist sinds 1925!

 

Er is in de loop der jaren veel veranderd als het gaat om het milieu en het behoud daarvan. Er zijn veel regels opgesteld om te zorgen dat de kinderen van onze kinderen ook nog van de natuurlijke bronnen van deze planeet kunnen genieten.

Een van de manieren om dit te bewerkstelligen is door te zorgen dat we de natuurlijke bronnen niet uitputten. Daarom streeft Metalimex ernaar om gebruikte metalen zo milieuvriendelijk mogelijk en economisch verantwoord te recyclen.

Brancheoriganisatie MRF

Wij zijn dan ook aangesloten bij de brancheoriganisatie MRF (Metaal Recycling Federatie). MRF zet zich in voor ditzelfde doel en vertegenwoordigt de belangen van de leden en van de sector in het algemeen. Wij vragen ook u om uw steentje bij te dragen door uw oude metalen bij ons in te leveren en op die manier de aarde door te geven.

Uw recyclingspecialist sinds 1925!

Prijs opvragen

Benieuwd naar de waarde van jouw oude ijzer, koper, aluminium of andere oude metalen?

Gratis containerservice

Uw oude metalen inleveren tegen de beste prijzen in de Spaanse Polder, vlakbij Park Zestienhoven, Delfshaven, Schiedam en Kethel? Bij Metalimex Metaalhandel Rotterdam leveren wij de beste prijzen voor koper, RVS, messing, brons, oud ijzer, aluminium, lood en zink. Veel particulieren en bedrijven zijn u al voor gegaan en tot op de dag van vandaag naar volle tevredenheid klant bij Metalimex.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling

Prijzen via WhatsApp

Wil jij snel weten wat jouw oude metalen waard zijn? Stuur snel een WhatsApp berichtje naar: