0104624232 Overschieseweg 68 - Rotterdam

Oude metalen inleveren Maasland

Komt u uit Maasland en wilt u uw oude ijzer inleveren? Of misschien een ander metaal zoals koper of aluminium? Kom dan naar Rotterdam! Bij Metalimex Metaalhandel Rotterdam bieden wij de beste prijzen voor uw oude metalen. Wij zijn gevestigd in de Spaanse Polder en zeer snel bereikbaar vanuit Maasland.

Oud metaal ophalen

Natuurlijk kunt u gezellig naar Rotterdam komen om uw oude metalen in te leveren, maar wij kunnen ook naar u toe komen. Wij beschikken over containers in diverse maten, meerdere vrachtauto's, analyse apparatuur en geijkte weegsystemen. Wij zorgen er altijd voor dat uw oude metalen binnen 24 uur zijn gehaald én betaald.

Betalen oude metalen

De prijs van oude metalen is iedere dag anders. Een voordeel van Metalimex Metaalhandel Rotterdam is dat wij nog contant uitbetalen.

Actuele prijzen weten?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de actuele kilo prijzen weten van oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

Contactformulier

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Wij kunnen met onze containerservice een container bij u op locatie plaatsen. Wanneer de container gevuld is komen wij deze weer ophalen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling