0104624232 Overschieseweg 68 - Rotterdam

Oud ijzer laten ophalen

Oud ijzer kunt u door Metalimex Rotterdam laten ophalen. Zo bent u af van uw afvalmetaal en verdient u er ook nog wat aan, een win-win-situatie. Schakel de containerservice van Metalimex in! We plaatsen metaalboxen van 15m³ tot containers van 40m³. Als de hoeveelheid groter is dan 15m³, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis!

De beste prijs voor uw oud ijzer

Onze medewerkers verwerken de ontvangen metalen handmatig. Dit zorgt voor een zuiver gesorteerd product waar de afnemers van Metalimex een goede prijs voor betalen. Dit ziet u terug in de hoge metaalprijzen die wij u kunnen bieden. U profiteert dus van onze zorgvuldige verwerking, het uitgebreide netwerk en de prijzen die wij u daardoor kunnen bieden.

Oud ijzer prijzen weten?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de actuele kilo prijzen weten van oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

Contactformulier

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Wij kunnen met onze containerservice een container bij u op locatie plaatsen. Wanneer de container gevuld is komen wij deze weer ophalen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling