Oude metalen inleveren De Lier

Woont of werkt u in De Lier en wilt u oud ijzer inleveren? Kom dan naar Metalimex Metaalhandel Rotterdam. U kunt vanuit De Lier gemakkelijk binnendoor rijden waardoor wij snel te bereiken zijn.Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen naar onze metaalhandel. Naast ijzer nemen wij ook de volgende metalen aan:

•    aluminium
•    Koper
•    RVS
•    messing
•    brons
•    lood
•    zink

Prijzen oude metalen

Bij Metalimex bieden wij u de beste prijzen voor uw oude metalen. Omdat de prijzen per dag verschillen, kunt u het best ons online formulier invullen om de actuele prijzen aan de vragen. Bellen mag natuurlijk ook (010 – 462 4232)! Een voordeel aan Metalimex is dat wij nog contant uitbetalen. Dit doet niet iedere metaalhandel meer.

Ophalen oude metalen

Heeft u geen vervoer om uw oude metalen naar ons toe te brengen? Geen probleem. Wij beschikken over de juiste containers, vrachtwagens en apparatuur om uw metaal op te komen halen. Uw oude metalen zijn binnen 24 uur gehaald en betaald. 

Prijzen weten?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling