Oude computers recycling

Uw oude computers recyclen tegen de beste prijzen? Bij Metalimex Metaalhandel Rotterdam leveren wij de beste prijzen voor de recycling van o.a. oud ijzer, koper, RVS, messing, brons, aluminium, lood en zink. Hier kunt u alvast uw route plannen naar onze metaalhandel om uw oude computers in te leveren. 

Oude computer prijs

De prijzen van oude computers en elektronica schroot wordt bepaald door vraag en aanbod. Doordat de prijzen constant veranderen kunt u voor de meest actuele prijs het beste contact met ons opnemen. Vul online het prijs-aanvraagformulier in en ontvang de actuele prijs geheel op maat. Ook kunt u een prijs op maat aanvragen via WhatsApp of door ons te bellen. Wilt u alvast een indicatie krijgen van de waarde van uw elektronica schroot? Bereken dan de prijs per kilo via onze prijs-calculator of download onze app en wees altijd op de hoogte van deze prijzen!

Particulieren en bedrijven

Metalimex Metaalhandel is inmiddels een begrip in Rotterdam en omgeving. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het inleveren van zowel kleine als grote partijen computers en elektronica schroot. Ook kunnen wij met onze containerservice een container plaatsten op een door u aangegeven locatie. Deze container komen wij later weer gevuld ophalen. Deze werkzaamheden verrichten wij onder strenge milieu- en veiligheidseisen, zodat schroot en metaal een goed tweede leven krijgt. Samen met u dragen we zo bij aan een beter en duurzamer milieu. 

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling