Actuele koperprijs

De actuele koperprijs van vandaag weten? Dan bent u bij Metalimex Metaalhandel aan het juiste adres. Dagelijks passen wij de prijs van koper aan, zodat de prijs altijd actueel is. U kunt de actuele koperprijs opvragen door eenvoudig het formulier ‘metaalprijs opvragen’ in te vullen. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen naar onze metaalhandel. 

Actuele koperprijs Rotterdam

Metalimex metaalhandel is gevestigd in Rotterdam. Dagelijks houden wij de actuele koperprijs in de gaten en passen dit aan. De prijzen worden samengesteld aan de hand van verschillende factoren. Door de jaren heen is gebleken dat wij de hoogste prijs voor koper bieden in regio Rotterdam. Dit heeft te maken met de goede relaties die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. We bestaan immers niet voor niets al ruim 90 jaar. 

Soorten koper

De actuele koperprijs is van verschillende factoren afhankelijk. Er zijn verschillende soorten koper. Zo is er rood koper, geel koper, mildere koper, ongepeld koper en gepeld koper. Koper kun je ook nog gepeld en ongepeld bij ons inleveren. Lever je het gepeld in, dan ontvang je een hogere actuele koperprijs. Daarnaast is het van belang of het schoon of vervuild is. 

Meest actuele koperprijs?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling