Aluminium inleveren

Aluminium inleveren in Rotterdam? Of het nu gaat om een nieuw profiel of een blank profiel, bij Metalimex Metaalhandel krijg je er de beste prijzen voor. Wij verwerken aluminium voor kassenbouwers die veel te maken hebben met afgekeurd aluminium en bedrijven die te maken hebben met restanten van aluminium. Ook fabrieken en bouwbedrijven hebben vaak restanten van aluminium kozijnen. Plan alvast je route naar onze metaalhandel!

Prijs aluminium

Door de jaren heen heeft Metalimex een goed netwerk opgebouwd, waardoor het de beste prijzen kan geven voor het inleveren van oude aluminium. Vul online het prijs-aanvraagformulier in en ontvang de beste en meest actuele aluminium prijs geheel op maat. Alvast een indicatie krijgen van de aluminium prijs? Bereken dan de aluminium prijs per kilo via onze prijs-calculator. Ook kunt u de aluminium prijs aanvragen via WhatsApp. 

Aluminium inleveren

Aluminium kunt u bij Metalimex Metaalhandel Rotterdam inleveren tegen de beste prijzen in de regio. Wij beschikken over geijkte weegsystemen en rekenen aluminium direct per bank of contant met u af. Mocht u grote hoeveelheden aluminium willen afvoeren dan kunnen wij dit ook komen afhalen. Tevens kunnen wij met onze containerservice een container bij u plaatsen, die wij weer komen ophalen zodra deze gevuld is. Voor meer informatie bel: 010-462 4232.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling