Containerservice Den Bosch

In ’s-Hertogenbosch, veelal Den Bosch genoemd is er regelmatig behoefte aan een containerservice voor oude metalen, oud ijzer en overige metaalrestanten. Wellicht dat u daarom ook op deze pagina beland bent. Metalimex Metaalhandel is voor veel bedrijven uit Den Bosch dé metaalhandel. Ondernemers met grote hoeveelheden metalen en oud ijzer maken gebruik van onze vriendelijke en snelle service. Wij helpen u ook graag verder met uw oude metalen. 

Gratis containerservice voor oude metalen 

Een volle container met oude metaalrestanten is geld waard. Geld verdienen is leuk, makkelijk geld verdienen nog leuker, maar een bijdrage leveren aan een schonere toekomst. Misschien is dat nog wel het leukst. Samen met u maken we ons sterk voor een schoon milieu. Deponeer uw oude metalen in onze containers. Wij beschikken over een snelle haal- en brengservice. U hoeft ons alleen even te bellen en wij regelen de rest. Wij leveren zelfs gratis containers, hiervoor moet de hoeveelheid wel groter dan 15m³ zijn. Is de container vol, dan brengen we direct een lege container retour.

Inhoud van de containers

Wij beschikken over diverse formaten containers: 

 

Langdurige relaties

Wij werken graag aan langdurige relaties. Ook In de Bosch werken we al samen met een aantal schitterende bedrijven. Wellicht bent u de volgende tevreden klant uit het altijd gezellige Den Bosch?  Wij helpen uw onderneming graag met het verwerken van oude metaalrestanten. 

Tevreden klanten

Word ook tevreden klant bij Metalimex

Voert u met regelmaat metalen af? Verdien geld met uw afval!

Bel nu 010-462 4232 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Containerservice

Heeft u een container nodig voor uw oude metalen? Wij plaatsen containers op locatie door heel Nederland.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

Container aanvragen

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.