Metaalhandel

Bij Metaalhandel Metalimex kunt u uw oude metalen tegen de beste prijzen inleveren. Bij Metalimex Metaalhandel Rotterdam leveren we de beste prijzen voor koper, RVS, messing, brons, oud ijzer, aluminium, lood en zink. Er zijn veel bedrijven en particulieren die u voor zijn gegaan en geld hebben verdiend met het inleveren van oude metalen. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen naar onze metaalhandel.

De beste metaalprijzen

Metaalhandel Metalimex heeft de beste metaalprijzen. Naast dat het inleveren van oude metalen bij Metaalhandel Metalimex goed is voor uw portemonee is het ook goed voor het milieu. 

Waarom oude metalen inleveren?

Oude metalen zijn geld waard. Naast goed voor jouw portemonnee is inleveren van oude metalen ook goed voor het milieu. Grondstoffen worden steeds schaarser. De recycling van oude metalen is noodzakelijk om de schaarste van grondstoffen te beperken.

Direct uitbetaald

Bij Metaalhandel Metalimex krijgt u altijd direct uitbetaald. Nadat onze geijkte weegsystemen de exacte prijs voor uw metalen berekend heeft krijgt u direct contant uitbetaald. Ook is het mogelijk om dit geldbedrag op uw rekening te storten.

Containerservice 

Heeft u grote partijen oude metalen? Bel ons even en wij plaatsen een container op locatie. Zodra de container vol zit geeft u ons een seintje en halen wij de container weer bij u op.

Actuele metaalprijs weten?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling