Oud RVS prijs

Oud RVS prijs weten in regio Rotterdam? De prijs van oud RVS kan dagelijks verschillen. Bij Metalimex Metaalhandel in Rotterdam ontvang je de beste prijzen voor uw RVS in de regio. Vul eenvoudig zelf het prijs-aanvraagformulier in of vraag de actuele RVS prijs van vandaag aan via WhatsApp. Alvast een indicatie van de oud RVS prijs? Vul dan onze prijs-calculator in. 

Oud RVS inleveren in Rotterdam?

Metalimex Metaalhandel is gevestigd in Rotterdam en is al 90 jaar actief in de metaalhandel.Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen naar onze metaalhandel. U kunt bij ons terecht voor het inleveren voor al uw oude metalen. Zo ook voor het inleveren van oud RVS. De prijs van RVS kan per dag verschillen. Om zeker te zijn van de RVS prijs van vandaag kunt u eenvoudig het formulier invullen. Wij helpen u zo spoedig mogelijk. 

Actuele oud RVS prijs

Vraag de actuele RVS prijs aan door online het formulier in te vullen of te bellen. Kom gerust uw RVS bij ons inleveren en ontvang de beste prijs in de regio. Heeft u grote hoeveelheden? Geen probleem. Wij kunnen het ook bij u ophalen met onze containerservice.  

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling