Loodprijs Rotterdam

Woonachtig in Rotterdam en benieuwd naar de oud loodprijs? Voor veel mensen in Metalimex Metaalhandel Rotterdam een begrip in de regio. Al jarenlang bent u hier aan het juiste adres voor het inleveren van uw oud lood. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen naar onze metaalhandel.

Loodprijs

De loodprijs kan per dag verschillen. Afhankelijk van verschillende factoren wordt dagelijks de prijs bepaald. Bij Metalimex ontvangt u de beste prijs voor uw oude lood in regio Rotterdam. Veel klanten zijn u al voorgegaan en tevreden klant bij Metalimex.

Lood prijs weten?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling