Containerservice Oosterhout

U bent op zoek naar een containerservice voor uw oude metalen, oud ijzer en overige metaalrestanten? Dan bent u bij Metalimex Metaalhandel aan het juiste adres. Veel ondernemers met grote hoeveelheden metaalresten zijn u al voorgegaan en inmiddels tevreden klant bij Metalimex. Waarom ze dat zijn? Snelle service en scherpe prijzen. 

Gratis containerservice voor oude metalen 

We plaatsen metaalboxen van 2m³ tot containers van 40m³ op de gewenste locatie. Als de hoeveelheid groter is dan 15m³, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis! Het is een kleine moeite om even te bellen. Naast dat het goed is voor uw portemonnee dragen we samen een steentje bij aan een schonere toekomst, wel zo prettig. Zo blijft het schitterende Oosterhout, met haar bosrijke omgeving, ook in de toekomst een gezonde en prettige leefomgeving.  

Ontvang geld voor een volle container

Zodra u een container nodig heeft is één telefoontje genoeg. Onze medewerkers komen spoedig richting Oosterhout om uw oude metalen, oud ijzer en overige metaalsoorten op te halen. Indien nodig, brengen we direct een lege container mee. Zo kunnen uw medewerkers ongestoord verder werken. Bijkomend voordeel: u krijgt er nog geld voor ook! 

Inhoud van de containers

Wij beschikken over diverse formaten containers: 

 

Al 90 jaar actief in de metaalhandel

Ons familiebedrijf zit al ruim 90 jaar in de metaalbranche. Een fantastische tijd, waarin wij geleerd hebben echte service en kwaliteit te leveren. Niet door het alleen te roepen, maar door het daadwerkelijk te doen. Wellicht bent u de volgende tevreden klant uit het prachtige Oosterhout?   

Tevreden klanten

Word ook tevreden klant bij Metalimex

Voert u met regelmaat metalen af? Verdien geld met uw afval!

Bel nu 010-462 4232 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Containerservice

Heeft u een container nodig voor uw oude metalen? Wij plaatsen containers op locatie door heel Nederland.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

Container aanvragen

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.