Koper inleveren

Wilt u koper inleveren? U kunt uw oud koper bij Metalimex Rotterdam inleveren tegen de beste prijs in de regio. Met onze geijkte weegsystemen zorgen we ervoor dat we direct per bank of contant kunnen uitbetalen, zodat u altijd met een gevulde portemonnee of rekening vertrekt. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen naar onze metaalhandel.

Koper prijs verschilt per dag

De prijs van oud koper hangt af van verschillende factoren. De prijs van oud koper is nooit constant en kan per dag verschillen. Een belangrijke factor die zeker meespeelt is onze economie. Ook vraag en aanbod speelt hier een grote rol. Een andere factor die de prijs beinvloed is het soort koper dat u heeft:

  • Rood koper
  • Geel koper
  • Mildere koper
  • Ongepeld koper
  • Gepelde koper

Koper kunt u vinden in leidingen, koperdraad en aluminium/koper koelers. 

De beste prijs voor uw koper

Onze medewerkers verwerken het ontvangen koper handmatig. Dit zorgt voor een zuiver gesorteerd product waar de afnemers van Metalimex een goede prijs voor betalen. Dit ziet u terug in de hoge koperprijzen die wij u kunnen bieden. U profiteert dus van onze zorgvuldige verwerking, het uitgebreide netwerk en de prijzen die wij u daardoor kunnen bieden.

Koperprijs weten?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling