Containerservice Breda

Breda is de afgelopen jaren gegroeid tot ruim 180.000 inwoners. Een deel van deze inwoners is zelfstandig ondernemer, of werkzaam in de bouwnijverheid. De kans is groot dat er met regelmaat grote hoeveelheden oude metalen, oud ijzer, of andere metaalrestanten overblijven. Waar kunt u de metaalrestanten kwijt en wat levert het op? Metalimex Metaalhandel Rotterdam helpt u graag verder. 

Gratis containerservice Breda

Heeft uw bedrijf grote hoeveelheden metalen en overige metaalsoorten die gedeponeerd moeten worden? Bel ons gerust en wij regelen de rest. U kunt de container vullen met al uw oude metaalrestanten en zodra u klaar bent komen we de container weer ophalen. Indien gewenst plaatsten we direct weer een lege container. Kleine moeite, lekker voldaan gevoel. En, niet te vergeten. Is de hoeveelheid groter dan 15m³, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis!

Grote hoeveelheid oude metalen

Metalimex Metaalhandel Rotterdam is de oplossing voor grote hoeveelheden oud ijzer, oude metalen, of overige metaalrestanten. Met onze ruim 90 jaar ervaring weten we wat er speelt in de markt en waar behoefte aan is. Onze containerservice biedt voor veel bedrijven de ideale oplossing. 

Oude metaalrestanten Breda 

Gooi uw oude metaalrestanten niet weg. Dan blijft uw portemonnee op hetzelfde gewicht. Wij maken uw portemonnee graag een beetje zwaarder. U hoeft ons alleen even te bellen. We plaatsen metaalboxen van 2m³ tot containers van 40m³. 

Inhoud van de containers

Wij beschikken over diverse formaten containers: 

 

Snelle service en scherpe prijzen

Zodra u ons gebeld heeft gaan we snel aan de slag. Geen wekenlange wachttijden voor een container, maar een snelle service tegen scherpe prijzen. Het geld wat u verdient met het inleveren van oude metaalrestanten wordt spoedig uitgekeerd. Breda is uitstekend bereikbaar vanaf Rotterdam. Ook in Breda staan we klaar voor onze klanten.    

Tevreden klanten

Word ook tevreden klant bij Metalimex

Voert u met regelmaat metalen af? Verdien geld met uw afval!

Bel nu 010-462 4232 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Containerservice

Heeft u een container nodig voor uw oude metalen? Wij plaatsen containers op locatie door heel Nederland.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

Container aanvragen

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.