Koperprijs

Koperprijs weten in regio Rotterdam? Vul online het prijs-aanvraagformulier in en ontvang de beste en meest actuele koperprijs geheel op maat. Alvast een indicatie krijgen van de koperprijs? Bereken dan de koper prijs per kilo via onze prijs-calculator. Ook via WhatsApp kunt u de waarde van uw koper aanvragen. 

Soorten koper

Er bestaan verschillende soorten van (oud) koper. U kunt koper onder andere vinden in leidingen, koperdraad en aluminium/koper koelers. Koper heb je in verschillende vormen:

  • Rood koper
  • Geel koper
  • Mildere koper
  • Ongepeld koper
  • Gepelde koper

Koper inleveren?

Koper kunt u bij Metalimex Metaalhandel Rotterdam inleveren en u ontvangt de beste koperprijs in de regio. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen. Wij beschikken over geijkte weegsystemen en rekenen het koper direct per bank of contant met u af. Mocht u grote hoeveelheden willen afvoeren dan kunnen wij dit ook komen afhalen. Tevens kunnen wij met onze containerservice een container bij u plaatsen, die wij weer komen ophalen zodra deze gevuld is.

Prijs op maat

Benieuwd naar de waarde van uw oude metalen? Vraag dan snel een prijs op maat aan!

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling