Containerservice Brielle

U heeft een bedrijf in de omgeving van Brielle, Vierpolders of Zwartewaal? Wellicht heeft u dan weleens met oude metalen, oud ijzer en overige metaalrestanten te maken. Waar doet u dan goed aan? Waar ontvangt u de beste prijs voor uw oude metalen? Metalimex Metaalhandel Rotterdam is het antwoord op uw vragen. 

Gratis containerservice voor oude metalen 

Wij plaatsen een lege container op de gewenste locatie. Nadat de container geplaatst is kunt u al uw oude metalen, oud ijzer, of overige metaalrestanten deponeren in de container. Even een seintje geven zodra de container vol is en we komen de container zo snel mogelijk weer ophalen. Desgewenst plaatsen we direct een lege container. Als de hoeveelheid groter is dan 15m³, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis!

Inhoud van de containers

Wij beschikken over diverse formaten containers: 

 

Scherpe prijzen en snelle betaling

Mocht u twijfelen welk formaat container u nodig heeft, neem dan gerust even contact met ons op. Wij beschikken over meerdere vrachtauto's, analyse-apparatuur en geijkte weegsystemen. Niet geheel onbelangrijk: wij staan bekend om onze scherpe prijzen en snelle betaling. 

Tevreden klanten in Brielle 

Onze metaalhandel bestaat al ruim 90 jaar. Ervaring genoeg dus. In al die jaren hebben wij geleerd dat kwaliteit de continuïteit van ons bestaan is. Wij helpen onze klanten dan ook zo goed mogelijk. Wellicht bent u de volgende tevreden klant? Ook in Brielle staan we voor u klaar.   

Tevreden klanten

Word ook tevreden klant bij Metalimex

Voert u met regelmaat metalen af? Verdien geld met uw afval!

Bel nu 010-462 4232 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Containerservice

Heeft u een container nodig voor uw oude metalen? Wij plaatsen containers op locatie door heel Nederland.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

Container aanvragen

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.