Oud koper prijs Den Haag

Heeft u oud koper en wilt u het inleveren? Bij Metaalhandel Metalimex in Rotterdam ontvangt u de beste prijs voor uw koper.

Route naar metaalhandel Spaanse polder

Vanuit Den Haag zijn wij uitstekend te bereiken via Rijksweg A13. Onze vestiging is gelegen op bedrijventerrein Spaanse Polder Rotterdam, vlakbij Zestienhoven, Delfshaven, Schiedam en Kethel. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen naar onze metaalhandel.

Koper inleveren

Metalimex staat bekend om de kwaliteit van het oud koper. Het ingeleverde koper wordt bij ons namelijk bewerkt met de hand. Handelaren in koper kunnen het koper hierdoor direct, zonder verdere bewerking, in blokken verwerken. Dit scheelt hen in de kosten. Zij geven Metalimex daarom een hoge prijs voor het koper, waar u uiteindelijk ook van profiteert!

Benieuwd naar de actuele koper prijs?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling