0104624232 Overschieseweg 68 - Rotterdam

Oud koper prijs Den Haag

Heeft u oud koper en wilt u het inleveren? Bij Metaalhandel Metalimex in Rotterdam ontvangt u de beste prijs voor uw koper.

Route naar metaalhandel Spaanse polder

Vanuit Den Haag zijn wij uitstekend te bereiken via Rijksweg A13. Onze vestiging is gelegen op bedrijventerrein Spaanse Polder Rotterdam, vlakbij Zestienhoven, Delfshaven, Schiedam en Kethel.

Koper inleveren

Metalimex staat bekend om de kwaliteit van het oud koper. Het ingeleverde koper wordt bij ons namelijk bewerkt met de hand. Handelaren in koper kunnen het koper hierdoor direct, zonder verdere bewerking, in blokken verwerken. Dit scheelt hen in de kosten. Zij geven Metalimex daarom een hoge prijs voor het koper, waar u uiteindelijk ook van profiteert!

Benieuwd naar de actuele koper prijs?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de actuele kilo prijzen weten van oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

Contactformulier

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Wij kunnen met onze containerservice een container bij u op locatie plaatsen. Wanneer de container gevuld is komen wij deze weer ophalen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling