0104624232 Overschieseweg 68 - Rotterdam

Lood prijs Den Haag

Lood prijs weten in regio Den Haag? Vraag eenvoudig online een prijs op voor oud lood. Wij bieden de hoogste prijzen in de regio.

Loodprijs

De loodprijs is afhankelijk van verschillende factoren. Bij Metalimex Metaalhandel Rotterdam krijgt u de beste prijs voor het inleveren van uw oude lood. Of het nu gaat om kleine of grote aantallen.

Grote hoeveelheid lood

Heeft u een grote hoeveelheid lood en wilt u het inleveren? Wij kunnen het bij u ophalen, zodat u er geen zorgen aan heeft. Ook ontvangt u nog eens de beste prijs voor uw oud lood.

Lood prijs weten?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de actuele kilo prijzen weten van oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

Contactformulier

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Wij kunnen met onze containerservice een container bij u op locatie plaatsen. Wanneer de container gevuld is komen wij deze weer ophalen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling