PVC kabel inleveren

Bij Metalimex kunt u oude PVC kabels inleveren tegen de beste prijzen in de regio Rotterdam. Wij beschikken over geijkte weegsystemen en rekenen de PVC kabels die u inlevert direct per bank of contant met u af. Plan via de volgende link alvast uw route naar onze metaalhandel in Rotterdam

Oude PVC kabel prijs

PVC kabel prijs weten in regio Rotterdam? Vul online het prijs prijs-aanvraagformulier in en ontvang de beste en meest actuele PVC kabel prijs geheel op maat. Alvast een indicatie krijgen van de PVC kabel prijs? Bereken dan de prijs per kilo via onze prijs-calculator. Ook kunt u de actuele prijs aanvragen via WhatsApp of door ons te bellen. De PVC kabel prijs is afhankelijk van de koper prijs en koper inhoud van de kabel of het draad. U kunt bij ons terecht met alle soorten kabel en draad: PVC kabel, elektriciteitskabel, grondkabel, aluminium-kabel, lood-kabel, enz.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling