Containerservice Brabant

Carnaval, Brabantse nachten, gezelligheid. De termen waar menigeen aan zal denken. Wij denken aan oud ijzer, oude metaalrestanten, en overige oude metalen die bedrijven in een grote container willen deponeren. Metalimex Metaalhandel helpt u hier graag bij. Wij leveren diverse formaten containers in Brabant. Naast onze snelle service, staan we bekend om onze scherpe prijzen. 

Gratis containerservice oude metalen Brabant

Behoefte aan een container voor het opruimen van uw oude metalen? Bel ons gerust en wij regelen de rest. Wij hebben de beschikking over verschillende formaten containers. Wij kunnen de container bij u neerzetten en ophalen zodra deze weer vol is. En niet onbelangrijk: is de container groter dan 15m³, dan is de containerservice helemaal gratis!

Verdien geld aan een volle container

Het is een fijn gevoel als oude metalen opgeruimd zijn en op de juiste wijze verwerkt worden. Een milieuvriendelijke en duurzame manier, zodat we er ook in de toekomst nog iets aan hebben. Deponeer uw oude metalen, oud ijzer en overige metaalrestanten in onze containers. Goed voor de portemonnee en het milieu.

Diverse formaten containers

We plaatsen metaalboxen van 2m³ tot containers van 40m³. Dit is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid oude metalen, oud ijzer en overige metaalsoorten. Mocht u extra containers nodig hebben, dan is dat geen enkel probleem. Even bellen en de container komt richting Brabant. 

Inhoud van de containers

Wij beschikken over diverse formaten containers. 

 

Langdurige relaties

Wij bouwen het liefst duurzame relaties op. Een prettige en vertrouwelijke samenwerking is goud waard. Brabant is voor ons prima te bereiken en wie weet wat onze samenwerking op kan leveren? Wordt u de volgende tevreden klant van Metalimex? Tot snel! 

Tevreden klanten

Word ook tevreden klant bij Metalimex

Voert u met regelmaat metalen af? Verdien geld met uw afval!

Bel nu 010-462 4232 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Containerservice

Heeft u een container nodig voor uw oude metalen? Wij plaatsen containers op locatie door heel Nederland.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

Container aanvragen

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.