Oud koper

Er bestaan verschillende soorten van (oud)koper. U kunt oud koper onder andere vinden in leidingen, koperdraad en aluminium/koper koelers. Koper heb je in verschillende vormen: rood koper, geel koper, mildere koper, ongepeld koper en gepelde koper. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen naar onze metaalhandel.

Oud koper prijs

Uw oud koper kunt u bij Metalimex Rotterdam inleveren en u ontvangt de beste prijs in de regio. Wij beschikken over geijkte weegsystemen en rekenen het koper direct per bank of contant met u af. Mocht u grote hoeveelheden willen afvoeren dan kunnen wij dit ook komen afhalen. Het is ook mogelijk om een container bij u te plaatsen, die wij weer komen ophalen zodra deze gevuld is. Op het platform actuele-koper-prijs.nl van Metalimex kunt u een indicatie van de koperprijs zien, verder kunt u ook uw prijs bereken via onze calculator.

Koper prijs verschilt per dag

De prijs van oud koper hangt af van verschillende factoren. De prijs van oud koper is nooit constant en kan per dag verschillen. Een belangrijke factor die zeker meespeelt is onze economie. Ook vraag en aanbod speelt hier een grote rol.

Oud koper recyclen

Veel oude metalen en apparaten worden gerecycled door ze eerst geheel of gedeeltelijk te demonteren. Demontage is nodig om milieuschadelijke stoffen te kunnen verwijderen en om alle voor hergebruik geschikte materialen zo ‘schoon’ mogelijk te kunnen scheiden. Recycling levert dan het hoogste milieurendement op.

De beste prijs voor uw koper

Onze medewerkers verwerken de ontvangen metalen handmatig. Dit zorgt voor een zuiver gesorteerd product waar de afnemers van Metalimex een goede prijs voor betalen. Dit ziet u terug in de hoge metaalprijzen die wij u kunnen bieden. U profiteert dus van onze zorgvuldige verwerking, het uitgebreide netwerk en de prijzen die wij u daardoor kunnen bieden.

Meest actuele oud koper prijs weten?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling