Gruis ijzer prijs

De prijs van uw gruis ijzer weten? Vul online het prijs-aanvraagformulier in en ontvang de actuele gruis ijzer prijs geheel op maat. Ook kunt u een prijs op maat aanvragen via WhatsApp of door ons te bellen. Wilt u alvast een indicatie krijgen van de gruis ijzer prijs? Bereken dan de gruis ijzer prijs per kilo via onze prijs-calculator

Gruis ijzer inleveren

Gruis ijzer inleveren tegen de beste prijs van regio Rotterdam? Wij beschikken over geijkte weegsystemen en rekenen het gruis ijzer direct per bank of contant met u af. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen naar onze metaalhandel.

Waarom oud ijzer recyclen?

Grondstoffen worden steeds schaarser, waaronder ook ijzererts. De recycling van gruis ijzer is noodzakelijk om de schaarste van grondstoffen te beperken. Naast goed voor het milieu is het recyclen van gruis ijzer ook goed voor uw portemonnee. 

Containerservice gruis ijzer

Beschikt u over grote hoeveelheden oud ijzer? Geen probleem, wij kunnen het oud ijzer bij u komen afhalen. Wij hebben ook een hele flexibele containerservice waarmee we een container op locatie plaatsen. Zodra de container vol zit geeft u ons een seintje en halen wij de container weer bij u op. Zo makkelijk kan het zijn.

 

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling