Metaalhandel Den Haag

Bent u gevestigd in Den Haag en op zoek naar een metaalhandel? Dan zijn wij de juiste partner voor u. Metalimex Metaalhandel is gelegen langs de A13, in de Spaanse polder. Vanuit Den Haag zijn wij dus uitstekend bereikbaar. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen naar onze metaalhandel.

Inleveren oude metalen Den Haag

Bij ons kunt u terecht voor het inleveren van onder andere koper, RVS, messing, brons, oud ijzer, aluminium, lood en zink. Veel particulieren en bedrijven zijn u al voor gegaan. 

Makkelijk geld verdienen

Door u metalen bij ons in te leveren, kunt u geld verdienen aan uw afval. Wie wil dit nu niet? UIteraard zorgen wij ervoor dat uw gebruikte metalen op een milieuvriendelijke wijze worden gerecycled. 

Benieuwd naar de prijs?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling