Containerservice Eindhoven

Eindhoven, de grootste stad van Zuid-Nederland. De stad met een aantal grote, gerenommeerde bedrijven. Bedrijven die regelmatig te maken hebben met oude metalen, oud ijzer en overige metaalrestanten. Waar kunt u de oude metalen inleveren en gebruikmaken van een snelle containerservice? Metalimex Metaalhandel Rotterdam is de oplossing voor grote hoeveelheden oude metalen.   

Gratis containerservice Eindhoven

Wij staan bekend om onze scherpe prijzen voor grote hoeveelheden metalen en overige metaalsoorten. Metaalhandel Metalimex ontzorgt u volledig met diverse formaten containers. En, niet te vergeten: is de hoeveelheid groter dan 15m³, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis!

Oude metalen inleveren Eindhoven

Met het inleveren van oude metaalrestanten verdient u geld. Het enige wat u hoeft te doen is de telefoon pakken en contact met ons opnemen, de rest regelen wij. We plaatsen metaalboxen van 2m³ tot containers van 40m³ op de locatie van uw project. U vult de container en zodra deze vol is komen wij de container weer ophalen. Desgewenst zetten we direct weer een lege container neer.  Kleine moeite, grote deugd. 

Inhoud van de containers

Wij beschikken over diverse formaten containers: 

 

Snelle betaling

Onze metaalhandel bestaat al ruim 90 jaar. Snelle en kwalitatieve service verlenen zit inmiddels in ons DNA. Snelle betaling is hier een goed voorbeeld van. Wij hanteren zeer scherpe prijzen. Mocht u twijfelen, dan kunt u gerust even contact met ons opnemen. 

Tevreden klanten in Eindhoven

Onze metaalhandel is een begrip in regio Rotterdam, maar ook in Eindhoven zijn wij steeds vaker te vinden. Veel bedrijven en particulieren zijn u al voorgegaan. Wellicht bent u de volgende tevreden klant? We staan graag voor u klaar, ook in het altijd gezellige Eindhoven.  

Tevreden klanten

Word ook tevreden klant bij Metalimex

Voert u met regelmaat metalen af? Verdien geld met uw afval!

Bel nu 010-462 4232 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Containerservice

Heeft u een container nodig voor uw oude metalen? Wij plaatsen containers op locatie door heel Nederland.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

Container aanvragen

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.