Elektriciteitskabel prijs

Elektriciteitskabel prijs weten in regio Rotterdam? Vul online het prijs-aanvraagformulier in en ontvang de beste en meest actuele elektriciteitskabel prijs geheel op maat. Ook kunt u de meest actuele elektriciteitskabel prijs aanvragen via WhatsApp.

Soorten oude kabel

Oude kabel is een verzamelnaam voor vrijwel alle soorten elektriciteitskabels en het is dan ook niet noodzakelijk om een pvc ommanteling te hebben. Naast elektriciteitskabel kunt u bij ons terecht met PVC kabel, data-kabel, trekdraad, coax-kabel, grond-kabel, aluminium-kabel en lood-kabel.

Elektriciteitskabel inleveren?

Kabel kunt u bij Metalimex Metaalhandel Rotterdam inleveren tegen de beste prijzen in regio Rotterdam. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen. Wij beschikken over geijkte weegsystemen en rekenen de kabels direct per bank of contant met u af. Mocht u grote hoeveelheden kabel willen afvoeren dan kunnen wij dit ook komen afhalen. Tevens kunnen wij met onze containerservice een container bij u plaatsen, die wij weer komen ophalen zodra deze gevuld is.

Prijs op maat

Benieuwd naar de waarde van uw oude metalen? Vraag dan snel een prijs op maat aan!

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling