Lood prijs

Lood prijs weten in regio Rotterdam? Vul online het prijs-aanvraagformulier in en ontvang de beste en meest actuele lood prijs geheel op maat. Alvast een indicatie krijgen van de lood prijs? Bereken dan de lood prijs per kilo via onze prijs-calculator. Ook kunt u de meest actuele prijs aanvragen via WhatsApp. 

Zacht metaal

Lood is een zacht, buigzaam en kneedbaar donkerblauw of grijs metaal. De hoge buigzaamheid maakt lood geschikt om bij woningbouw kieren te dichten. Kort geleden was lood niet meer toegestaan in de bouw, omdat het schadelijk is voor het milieu. Nu is het (weer) toegestaan doordat lood goed recyclebaar is.

Oud lood inleveren?

Lood kunt u bij Metalimex Metaalhandel Rotterdam inleveren tegen de beste prijzen in de regio. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen. Wij beschikken over geijkte weegsystemen en rekenen het lood direct per bank of contant met u af. Mocht u grote hoeveelheden willen afvoeren dan kunnen wij dit ook komen afhalen. Tevens kunnen wij met onze containerservice een container bij u plaatsen, die wij weer komen ophalen zodra deze gevuld is.

Prijs op maat

Benieuwd naar de waarde van uw oude metalen? Vraag dan snel een prijs op maat aan!

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling