Prijs messing

De prijs van messing weten? De prijs van messing kan dagelijks verschillen. Bij Metalimex metaalhandel kunt u eenvoudig online een prijs opvragen voor messing. 

Dagprijs van messing

De dagprijs van messing hangt van verschillende factoren af. De prijs wordt bepaald aan de hand van de London Metal Exchange beurs. De prijs van oud messing is bij ons altijd up-to-date. U kunt contact opnemen via ons contactformulier, maar u kunt ons ook simpel een WhatsApp bericht sturen. Voeg ons nummer toe en u weet heel snel de messing prijs.

Waar komt messing vandaan?

Messing is veel terug te vinden in vooral de badkamer. Denk aan douche-onderdelen, waterkranen en tapkranen. Messing is een legering van koper en zink. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen naar onze metaalhandel. 

Messing prijs weten?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling