Oud ijzer Den Haag

Bent u gevestigd in regio Den Haag en wilt u oud ijzer inleveren? Dan zijn wij de juiste partner voor u. Metalimex Metaalhandel is gelegen langs de A13, in de Spaanse polder. Vanuit Den Haag zijn wij dus uitstekend bereikbaar. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen

De beste oud ijzer prijs 

Metalimex geeft u altijd de beste prijs voor uw oud ijzer. Met ruim 90 jaar ervaring is dit ook niet zo gek. Wij beschikken over geijkte weegsystemen en rekenen het ijzer direct per bank of contant met u af. Mocht u grote hoeveelheden willen afvoeren dan kunnen wij dit ook komen afhalen.

Meest actuele oud ijzer prijs?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling